Image title

B&C Collection

Be inspired


B&C Collection brengt leven in je acties, promoties, designs en uniformen met een uitgebreid aanbod aan stijlen, van klassiek tot trendy.
Een collectie van de hoogste kwaliteit, met het grootste kleurenaanbod. Al onze kledingstukken en onze kleuren zijn exclusief ontwikkeld voor een maximale impact en zichtbaarheid.
Onze inspiratie houdt niet op bij stijlen en kleuren. B&C zoekt voortdurend naar manieren om je business te ondersteunen via doelgroepcommunicatie, op maat ontwikkelde hulpmiddelen
en trendontwikkelingen die uw concurrentievermogen bevorderen.

Wil je een succesvol bedrijf opbouwen? Dan moet je voortdurend op zoek gaan naar nieuwe kansen, innovatieve manieren om te blijven groeien en natuurlijk naar partners en leveranciers die je op de beste en meest consistente manier ondersteunen.
We presenteren deze collectie per bedrijfstak, zodat je op efficiënte wijze nieuwe kansen kunt creëren voor je bedrijf.

Kom erachter hoe je met de B&C Collection je bedrijf kunt laten groeien!
B&C Collection

B&C Collection

Klik hier voor de nieuwste B&C Catalogus.
Hier kan nog tekst komen

B&C Kleurkaart

Klik hier voor de digitale kleurkaart.

B&C Collectie

Klik hier voor de hele B&C Collectie.

De B&C collectie is per bedrijfssegment in beeld gebracht om een mooi overzicht te creeën. Bekijk de segmenten hieronder. 
Image title

Muziek & Entertainment 

Entertainment is big business - van rockbandtours tot e-Sport, van clubnights tot filmpremières, van videogaming tot merchandise van idolen – de boodschap verandert maar het belangrijkste medium blijft gelijk, er gaat niets boven textiel!
Ongeacht de stijl die je kiest, van basic tot modieus, de superieure materialen van de hele B&C Collection staan garant voor kwaliteit en perfecte bedrukbaarheid.


Hospitality

De basis van elk horecabedrijf bestaat uit het leveren van een uitmuntend serviceniveau, gebracht door gedreven teams met een vlotte uitstraling. Elk personeelslid dient zich goed te voelen in kleding die dienstbaar is aan het bedrijf en aan het merk. Op deze manier kunnen ze, ongeacht hun taak, de ervaring bieden die de klant verwacht.
De veelzijdigheid van de B&C-collectie maakt deze tot een vanzelfsprekende keuze voor de horeca.


Corporate Identity

We bevinden ons in een concurrerende omgeving, waar de eerste indruk vaak een blijvende indruk is. Het is cruciaal om die mensen die namens je bedrijf voor het eerste contact zorgen, te voorzien van de juiste look. Zo brengen zij onmiddellijk het juiste imago van je bedrijf over.
Of u nu op zoek bent naar de perfecte aanvulling op de dagelijkse uniformen van je verkoopteams en je receptiepersoneel of naar teamuniformen voor bedrijfsevenementen: bij B&C ben je aan het juiste adres!


Distributie en logistiek

Of je nu een klein koeriersbedrijf runt of beslissingen moet nemen over de werkkleding van een grote
retailer, je weet dat het gekozen uniform een cruciaal onderdeel is van je bedrijfsimago. Je weet daarom
ook hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken.
Kwaliteit, keuze, beschikbaarheid en consistentie zijn de belangrijkste overwegingen bij de keuze van
het juiste uniform. De juiste keuze zorgt ervoor dat je medewerkers er tijdens hun werk netjes en professioneel uitzien en je bedrijf op een nette manier vertegenwoordigen.


Sport en vrije tijd

Het effectief promoten van je club, team, vereniging of evenement vraagt om de beste ondersteuning van je merk of boodschap. Of het nu gaat om een uniform, merchandising of weggeefartikelen, je wil alleen het allerbeste op het gebied van kwaliteit, bedrukbaarheid, duurzaamheid en prijs.


Back to School

Of het nu gaat om het sportteam van een school, een studentenvereniging met een specifieke filosofie, een enthousiaste dichterskring, een dynamische onderzoeksgroep aan de universiteit, een faculteitsclub, een studentenraad, een literaire groep, een jeugdbeweging of een zomerkamp, jonge mensen willen graag bij een team horen en ook als zodanig worden herkend.
De B&C Collection is ontworpen met aandacht voor zowel stijl als degelijkheid, zodat de modellen voor kinderen en jonge volwassenen perfect geschikt zijn.

Aan het laden
Aan het laden