Bestellen en Leveren


Leveringsvoorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene verkoop- leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17060673.
Prijzen zijn geldig tot Vespo B.V. een nieuwe prijslijst introduceert. Met deze prijslijst vervallen alle voorgaande prijslijsten van Vespo B.V.
Genoemde prijzen gelden in Euro per stuk of per verpakkingseenheid voor onbewerkt textiel, exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.
Eventuele prijswijzigingen ten gevolge van veranderende wisselkoersen, grondstofprijzen en/of overheidsmaatregelen voorbehouden.

Vespo  B.V. sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele schade aan textiel als gevolg van het bewerken van artikelen.

Bestellen


Bestellingen kunnen worden geplaatst per e-mail (orders@vespo.nl) of 24/7 via de webshop. 
Bestellingen per e-mail dienen voorzien te zijn van ons artikel nummer en bij voorkeur in PDF aangeleverd. 

Telefonische bestellingen worden niet aangenomen.
Bestellingen via de webshop worden met voorrang behandeld. 
Bij bestellen via onze website www.santino.nl ontvang je 2% korting!


Via de dealerlogin is ook de voorraad zichtbaar.

Leveringen
Voor orders welke via e-mail besteld worden geldt dat als deze op een werkdag  vóór 12.00 uur ontvangen worden, deze dezelfde werkdag nog verwerkt en verzonden worden.

Voor orders welke via de webshop besteld worden geldt dat als deze vóór 15.00 uur ontvangen worden op een werkdag, dat deze dezelfde werkdag verwerkt en verzonden worden. (m.u.v. Matterhorn) Let wel: op de orderbevestiging bevestigen wij de geplande leverdatum, deze datum is leidend. Onder voorbehoud van externe factoren die de levering kunnen vertragen. Bij spoed bestellingen adviseren wij u altijd telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

 Leveringen vinden plaats op basis van vooruitbetaling of op rekening met een betalingstermijn zoals met de klant overeengekomen.

Verzendkosten
€ 0,01 -  € 50,-
€ 50,00 -  € 350,00 
> € 350,00
per express
: € 5,95
: € 13,95
: Franco op één adres in de Benelux
: € 15,75 + bovenstaande verzendkosten

Levering per expres op één adres in de Benelux is mogelijk op de eerstvolgende werkdag vóór 12:00 uur. Opdrachten voor expreszendingen dienen vóór 12:00 uur de werkdag vóór levering in bezit te zijn van de customer service.

Tarieven voor verzending naar landen buiten de Benelux zijn op aanvraag verkrijgbaar via de customer service.

Matterhorn
Bestellingen van 5 stuks of meer Matterhorn artikelen hebben een levertijd van ca. 3 werkdagen en worden rechtstreeks vanuit magazijn Matterhorn naar één adres in de Benelux geleverd. 4 stuks of minder Matterhorn artikelen die niet bij Vespo voorradig zijn worden zoals voorheen, binnen 10 werkdagen, via Vespo magazijn naar één adres in de Benelux geleverd. 


Vespo B.V. heeft een beperkte monstercollectie aan Matterhorn artikelen op voorraad. Mocht je monsters of een maatserie nodig hebben dan is het raadzaam even contact op te nemen met onze Customer Service (+31 (0) 40 - 238 03 03).
Indien gewenst kunnen deze, tegen een meerprijs, ook binnen 3 werkdagen rechtstreeks vanaf magazijn Matterhorn naar één adres in de Benelux geleverd worden.

Afhalen van goederen
Goederen besteld voor 12:00 uur ’s morgens kunnen dezelfde dag tussen 14:30 en 16:30 uur (vrijdag tot 15.45 uur) worden afgehaald.
Orders die de dag ervoor voor 12:00 uur uur besteld zijn kunnen reeds vanaf 08.30 uur opgehaald worden.

Let op: B&C artikelen worden vanuit een externe locatie verstuurd. Het is derhalve niet mogelijk om B&C artikelen af te halen.

Het afhaaladres is:

Vespo B.V.
Adriaan Mulderweg 4-10, losdeur 1A
5657 EM EINDHOVENAan het laden
Aan het laden