Image title

SANTINO

The Perfect Fit


Onze ruime ervaring in de markt en ons uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel.
Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Het kledingstuk moet goed voelen, passen en vooral lekker zitten. Aan te passen en geschikt voor diverse omstandigheden. Uiteraard moet het er ook nog eens goed uit zien. Bij Santino vertalen we al deze condities naar onze producten.

Onze service is net zo belangrijk als onze producten. We zijn pas tevreden als jouw klant dat ook is. Samen zorgen we voor continuïteit en groei van je business. Onze focus ligt op de meerwaarde die de Santino ontwikkelt voor collecties voor de meest toonaangevende relaties. Met persoonlijke aandacht voor merken, eigen ontwerpen, uitstekende kwaliteit en een energieke organisatie.

In het Santino assortiment hebben we verschillende collecties. Deze staan hieronder voor je uitgelicht.

Santino Basis Collectie

Santino 2Color-Line

Santino HiVis-Line

Image title

Santino Basic Collection

De Santino Basics zijn 'Never out of stock', beschikbaar in vele kleuren en maten. In een aantal modellen zelfs tot maat 7XL.  
In de meeste gevallen zijn de Basics verkrijgbaar in een duo concept met zowel een heren als dames model. 

Klik hier voor de hele Santino collectie.


Santino 2Color-Line Collection

Opvallende modellen met een stoere uitstraling. De schouderpartij geaccentueerd door het schouderstuk in contrastkleur en de kenmerkende "2Color Curve" op de achterzijde. Doordat er gebruik gemaakt is van de standaard kleuren uit de SANTINO® basis collectie bij het samenstellen van de SANTINO® 2Color-line, zijn er talloze model combinaties mogelijk. SANTINO® 2Color-line, de formule voor veel draagplezier!

Klik hier voor de hele 2Color-Line collectie.


Santino HiVis Collection

De SANTINO HiVis-Line, veiligheidskleding conform EN ISO 20471. De comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen zorgen voor bewegingsvrijheid en optimaal draaggemak. Onze collectie is verkrijgbaar in een grote maten range en is voorzien van veelzijdige en praktische details. Zo voelen je medewerkers zich altijd prettig, en dragen ze bij aan het werkmoraal en het goede imago van je bedrijf.

Klik hier voor de hele HiVis-Line collectie.

Aan het laden
Aan het laden